תפריט נגיש

זה החל בשנת שמיטה בהם הענבים הפקר [כמובן עם קדושת שבעית] שמחה ואחיו יוצאים לבצור כמות קטנה של ענבים לצורך יצור יין מסורתי מבית סבא,

הם עוקבים מקרוב על התהליך ונדהמים לראות עד כמה תהליכים נוצרים בכמות הקטנה של הענבים, המסורת של סבא אומרת להם הכנת יין עם פנים מחייכות ויחס מוקפד ענבים ללא רקבונות או כל פגם ואפילו קטן ככל שיהיה.

מאותה השנה שמחה לא מפסיק לבדוק לברר ללמוד לערוך ניסויים מהקטנים לגדולים

חזון של שנים לייצור יינות איכות בהליך מוקפד ומדוקדק הביא את שמחה לפתוח את היקב

לאחר מחקרים וניסויים שהוכיחו את התוצאה שדווקא ביובש שמאפיין את הנגב בשילוב הרוחות החזקות שמאפיינים את הרי הנגב, ניתן לייצר את היינות היחודיים שלנו

ואז פתחנו את היקב הקטן, עם אווירה של משפחה, כל ענב מקבל יחס אישי כבמשפחה קטנה ואוהבת.

       

 אילן אביטבול - יינן יועץ                                                                                      שמחה - יינן ומנהל בפועל

ענבים ממיטב כרמי הארץ

יקב בוטיק עם שילוב של טכנולוגיות חדשניות

בכשרות המהודרת של בד"ץ העדה החרדית

שרות משלוחים

באחד מראשי ההרים במדבר החם באוויר היבש של הנגב בשילוב של רוחות ההרים ממוקם לו יקב הבוטיק 'נגבה'

  • יין צאלים

    יין צאלים

    צאלים הינו יין אדום יבש המורכב משילוב זנים ייחודי של 35% קברנה סוביניון, 33% פטי וורדו ו- 32% סירה, ממיטב הכרמים שבמרומי הרי חברון. הענבים נבצרו בהבשלה האופטימלית, ונאספו ביד אוהבת אל היקב, שם עברו תסיסה מבוקרת - בדגש למיצוי נכון ומדויק של הענב האיכותי. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות וישנות למשך 35 חודשים, נתון שהקנה ליין את הריכוז והעוצמה שלו. ליין ארומות עשירות וגוף מלא, עם סיומת ארוכה וצבע אדום עמוק, עז וצלול. צאלים מומלץ להגשה כשהוא צונן, בסיומן של ארוחות מלאות עם בשר שמן, או לחילופין עם גבינות כחולות. טמפרטורת הגשה: 18-16

  • יין יעלים

    יין יעלים

    השמש חיממה את האשכולות שלמורדות הרי בנימין, מחזקת את טעם הפרי ואת
    צבעו האדמדם.

    הענבים נבצרו בקפידה בדיוק בשיא הבשלתם, ונאספו ביד אוהבת אל היקב,

    שם קיבל היין את שילוב הזנים המדויק – קברנה, מרלו ושירז.
    יעלים התיישן בעץ אלון, וקלט ארומה של צימוקים, מנטה ושוקולד.
    השילוב של המתיקות המעודנת והחמיצות המרעננת, מייצר יין מהנה, עם גוף
    מרשים וסיומת בינונית בטעמים של שקדים, קרמל ואקליפטוס. מזיגה של יין
    אצילי ועמוק מבית יקב נגבה.
    להגיש בטמפרטורה של 20- מעלות בליווי מגוון מנות מלוחות או מתוקות.

נשמח לעמוד לשירותכם בכל עת


צור קשר